Илюминатите са виновни

„Те не са „илюминати“, а просто привърженици на дявола, който им е обещал слава и пари в замяна на душите им, понеже всичко си има цена….Все пак дори Кеша, Риана, Еминем, Кейти Пери, сами признават в интервюта, че са дяволопоклонници по СОБСТВЕНА ВОЛЯ.Човек каквото каже по своя воля, значи сам свидетелства за себе си.Нека се подиграват на Бога, нека го плюете всички.Сега ви е дадено времето..Бог ви обича, Той иска да ви спаси, но като дойде часът на смъртта дявола взима обещаната ЦЕНА.“

Науката не е за всеки

Цитатът е във връзка с този колаж – http://anti-bible.com/религия-и-космос/

From: Ясен <************@mail.bg>
Subject: Здравейте. Вие питате как виждаме Андромеда, която е на 2,3 милиарда светлинни години, ако Бог е създал Вселената преди 6000. Отговорът е, че светлината година е величина за измерване на разстояние, а не на време.

96 на 18

Ходи да се ебеш брат. Стой си с книжката с малката стаичка и мишкувай !!! Ако обичах лесното нямаше да съм 96 килограма на 18% мазнини !!! (…) Мишок кой знае на живо какво мишле си такива които мога да ги еба и да ги бия докато ям !!! Аре газ !!! мама ти да еба тлъст боклук !!! Такаче вазирай селянче и не ми пиши повече !!!

Има Библия – няма проблеми

Този, ако беше си направил труда да прочете Библията, много от проблемите му, не биха съществували. Единствено Исус Христос е историческа личност, потвърдено от много Негови съвременници, на Когото гроба е празен. А Библията е единствената книга под слънцето с претенция за боговдъхновеност. За съжаление, повечето хора стават жертва от незнание и предубеденост, подчинявайки се на измамите на Сатана (…)